avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Obtinere cetatenie romana
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Obtinere cetatenie romana

Buna ziua. Sunt cetaten Angolez, as dori sa stiu daca pot aplica pentru cerere de cetatenia romana. Deci am invatat limba romana la o facultate si locuiesc in romania de 8 ani si 3 luni,... si am iesit din tara de 3 ori (1 ora cand am iesit din romania 2009 am stat 2 saptamana tot aici in europa, si 2011 am stat 1 luna afara din romania , si in 2014 tot la fel) si studiez aici in romania din 2007 pana in present.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:22, 17 Februarie 2016
Din punct de vedere al duratei sederii indepliniti conditiile pentru cei necasatoriti.
Restul verificati-le aici:
[ link extern ]

Sa aveti dovada spatiului de locuit si a mijloacelor legale de intretinere, banuiesc ca restul nu sunt o problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatenia romana la cat timp poate fi obtinuta? dead_and_gone dead_and_gone Buna ziua.Am si eu o intrebare.Dupa cat timp primeste un turc cetatenie romana daca este casatorit cu o romanca?Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Permis de sedere in ro pentru cetateni turci marinelacotta marinelacotta Am rugamintea daca imi puteti spune care sunt actele necesare pentru obtinerea permisului de sedere in Romania pentru niste cetateni turci care detin viza tip ... (vezi toată discuția)
Parteneriat international oamo oamo Buna ziua, sunt partenera unui cetatean egiptean, din motive obiective nu ne putem casatori civil, insa in urma convietuirii noastre am ramas insarcinata, ... (vezi toată discuția)