avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bursa merit elevi
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bursa merit elevi

Buna ziua.
As dori sa depun dosarul pentru bursa de studii elevi,unde este necesar sa evidentiez venitul parintilor.Eu sunt despartita de sotul meu dar inca nu am certificatul de divort iar el nu contribuie financiar la cresterea copilului.Cum pot eu evidentia acest lucru in dosar,fara certificatul de divort?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Dreptul la pensia de intretinere sandrano sandrano Buna seara.As avea o intrebare.Fiica noastra de 21 de ani este in anul 2 de studii bugetar,sunt casatorita inca cu sotul care nu contribuie financiar la ... (vezi toată discuția)
Divort d.damar09 d.damar09 As dori sa stiu care sunt pasii de urmat pt obtinerea pensiei de intretinere copil, fara a introduce actiunea de divort. va multumesc. (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ? -in timpul casatoriei Maranta Maranta Buna ziua. Suntem casatoriti de ani buni, avem un copil, dar sotul meu lucreza si are domiciliul stabil in alt oras. ( probabil si o alta viata ) Avand in ... (vezi toată discuția)