avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... beneficiez de indemnizatie pentru cresterea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

beneficiez de indemnizatie pentru cresterea copilului???

Buna ziua ! Am o fetita care in 30 august 2016 implineste 2 ani. Dupa un concediu de cresterea a copilului de 23 de luni ar trebui sa ma intorc la serviciu in 30 iulie.Daca raman insarcinata in urmatoarele 2-3 luni pot intra direct in concediu de risc maternal, prenatal, si ulterior in ccc fara sa mai am alte 12 luni lucrate? Sau mai bine zis mai pot beneficia de indemnizatie pt cresterea copilului? Daca nu, in ce conditii as mai putea face un bebe si sa beneficiez de indemnizatie pt cresterea copilului????
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:50, 17 Februarie 2016
1. Raspunsul la intrebarea dvs. este afirmativ.

2. Perioadele de concediu crestere copil (CCC), de concediu de risc maternal, de concedii medicale si de concediu de maternitate sunt eligibile pentru a beneficia de un alt CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie - concediu crestere copil GeorgianaGeorgiana2019 GeorgianaGeorgiana2019 Buna ziua! Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Din data de 5.02.2018-5.05.2018 (90 zile) am fost in concediu medical (sarcina cu risc). Din data ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil ionutalex86 ionutalex86 Buna ziua si imi cer scuze daca deranjez! Sotia mea munceste in functia de bucatar la un hotel din Bucuresti din luna decembrie 2013 (cu acte in regula). Ea ... (vezi toată discuția)