avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... colaborare intre firme
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

colaborare intre firme

Buna ziua,
va rog daca puteti sa ma ajutati cu clarificari privind urmatorul aspect: un srl are in desfasurare un contract de manipulare si transport echipamente pentru care trimite proprii angajati, in situatii exceptionale apeleaza la o alta firma colaboratoare pentru a acoperii deficitul de angajati.
va rog sa mentionati cadrul legal pemtru desfasurarea in conditii legale.
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:18, 17 Februarie 2016
Una dintre situatiile legale ar fi detasarea salariatilor de la societatea respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare/delegare personal nikky74 nikky74 Cine ma poate ajuta cu urmatoarea speta : Firma din Romania ARE UN CONTRACT DE FURNIZARE SERVICII cu o firma din Dubai (UAE) care are nevoie de personal (4-5) ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe per.determinata -detasare ? ctseximtrans ctseximtrans Buna ziua,am o problema si as dori sa-mi dati o solutie,daca se poate bineinteles! Am o firma de transport intern-international.Lucrez cu un singur TIR pe ... (vezi toată discuția)
Firma românească, activitate in germania Mihaijojo Mihaijojo Buna ziua. As dori sa îmi deschid o firma de construcții in România după care ulterior sa prestez servicii in Germania prin detașare. Este posibil ca o ... (vezi toată discuția)