avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Plangere penala
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Plangere penala

Buna seara,
As dori sa aflu,unde pot depune o plangere penala,impotriva fostului sot.Impreuna am cumparat in timpul casatoriei un automobil.A fost pe numele lui.In conditiile in care,dupa divort,am facut un act intre noi in care se obliga sa-mi dea o suma de bani.Acesta a vandut masina,declarand pierdut talonul desi am dovezi din partea lui ca stia f bine ca acesta este la mine,eu fiind singurul conducator al masinii,el neavand carnet.M-a mintit ca nu a vandut-o afland adevarul,dupa ce am cerut ajutorul politiei.Banii nu i-am vazut nici dupa 3luni de la vanzarea ei.Va rog,poate ma puteti ajuta in acest sens.Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Plangere penala malina_alina33 malina_alina33 Buna seara, As dori sa aflu,unde pot depune o plangere penala,impotriva fostului sot.Impreuna am cumparat in timpul casatoriei un automobil.A fost pe numele ... (vezi toată discuția)
Pot radia o masina fara talon si fara numere? anonim anonim Am vandut un autoturism Oltcit unei persoane, in termen de cateva zile urmand sa mergem sa facem actul de vanzare-cumparare. Dupa ce mi-a dat banii, ... (vezi toată discuția)
Declaratii false in procesul de partaj aniella70 aniella70 Buna ziua ! ma aflu in proces de partaj cu fostul meu sot din data de 18.02.2013 . Cererea de chemare in judecat a fost facut de el dar in cererea respectiv nu ... (vezi toată discuția)