avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Plangere penala
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Plangere penala

Buna seara,
As dori sa aflu,unde pot depune o plangere penala,impotriva fostului sot.Impreuna am cumparat in timpul casatoriei un automobil.A fost pe numele lui.In conditiile in care,dupa divort,am facut un act intre noi in care se obliga sa-mi dea o suma de bani.Acesta a vandut masina,declarand pierdut talonul desi am dovezi din partea lui ca stia f bine ca acesta este la mine,eu fiind singurul conducator al masinii,el neavand carnet.M-a mintit ca nu a vandut-o afland adevarul,dupa ce am cerut ajutorul politiei.Banii nu i-am vazut nici dupa 3luni de la vanzarea ei.Va rog,poate ma puteti ajuta in acest sens.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:47, 18 Februarie 2016
In conditiile in care,dupa divort,am facut un act intre noi in care se obliga sa-mi dea o suma de bani

cand ati facut actul si in ce conditii ? Adica pt ce si cand trebuie sa va dea banii ?
Plangere penala, nu, va adresati instantei civile.
Ultima modificare: Joi, 18 Februarie 2016
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala malina_alina33 malina_alina33 Buna seara, As dori sa aflu,unde pot depune o plangere penala,impotriva fostului sot.Impreuna am cumparat in timpul casatoriei un automobil.A fost pe numele ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În urma cu ceva timp, în schimbul unei sume de ... Iulia.Harry Iulia.Harry Bună ziua! În urma cu ceva timp, în schimbul unei sume de bani s\'a lăsat garanție un autoturism împreună cu toate documentele mașinii. Nu s\'a făcut ... (vezi toată discuția)
Pot radia o masina fara talon si fara numere? anonim anonim Am vandut un autoturism Oltcit unei persoane, in termen de cateva zile urmand sa mergem sa facem actul de vanzare-cumparare. Dupa ce mi-a dat banii, ... (vezi toată discuția)