avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inginer sisteme de securitate COR 214438
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inginer sisteme de securitate COR 214438

Buna ziua.As dori un model de fisa a postului pentru Inginer sisteme de securitate.Pentru un asemenea curs am nevoie de studii superioare tehnice. As dori sa stiu ce fel de studii superioare tehnice trebuie sa urmez(sa fi urmat) pentru a avea aceasta functie.Sunt licentiat in Informatica ceea ce se considera studiu superior tehnic dar din cate am inteles ar trebui o licentiere in electrotehnica.Va multumesc mult pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:55, 4 August 2009
Buna ziua
Gasiti diferite modele de fisa postului la urmatorul link:
[ link extern ] /
Il updatati si dvs in functie de cerinte!
B-)
Nu exita fisa postului pe acel site.Ma interesa mai mult daca are cineva idee daca Informatica este incadrata ca studiu superior tehnic.
1. Daca angajatorul dvs. este cu capital privat nu aveti nevoie de asemenea confirmari. Simpla proba de lucru prin care sa dovediti ca faceti fata postului este suficienta.
2. Daca este vorba de o unitate de stat atunci nu conteaza ce stii sa faci ci cate diplome ai.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii de studii necesare pentru un concurs angajare antony5 antony5 Buna ziua, As dori sa ma inscriu la un concurs de angajare pentru care cerintele de studii sunt de inginer diplomat. Eu sunt licentiat in Ecologia si ... (vezi toată discuția)
Respingere dosar concurs sosobi sosobi buna ziua, va deranjez cu urmatoarea problema: -mi-am depus dosarul pentru participarea la un concurs de angajare pentru un post de Sef Serviciu ... (vezi toată discuția)
Referitor la cariera de criminalist Adrianahoj Adrianahoj De mult timp am vrut sa inaintez in cariera de criminalist dar am niste nelamuriri, nestiind pe nimeni cu acest interes. Exista un program zilnic sau se ... (vezi toată discuția)