avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din magazin in Franta- imposibilitate prezentare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din magazin in Franta- imposibilitate prezentare tribunal/consecinte

am furat dintr-un magazin din franta de doua ori la interval de 5 zile a doua oara am fost prins am platit toata paguba valoare de 300 euro au chmat jandarmeria am recunoscut faptele mau amprentat si am fost chmat pe 20 mai 2116 la tribunal, nu ma pot prezenta sint sofer circul prin toata europa ,este prima abatere ce pot sa fac ,la ce sa ma astept ,sa nu mai vin in franta?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:07, 17 Februarie 2016
E bine sa luati legatura cu un avocat francez.
Franta are legi destul de ciudate si Romania incearca sa o copieze in materie penala.

Daca sunteti citat la instanta inseamna ca exista probleme si este posibil sa nu mai mergeti in Franta daca veti fi condamnat.

Trebuie sa stiti ce a decis instanta de judecata.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Februarie 2016
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt Daniel29999 Daniel29999 Buna seara. Fratele meu a fost prins furand din magazin in Franta. A furat dintr un magazin alimentar si suma toatala a produselor a fost de 18 euro. A fost ... (vezi toată discuția)
Revizuire dosar definitiv darisdinu darisdinu am depus o cerere de revizuire si nu inteleg motivare hotararilor a doua termene in care a fost pusa in discutie cererea mae de revizuire, si anume :Solutie: ... (vezi toată discuția)
Furt - elvetia Mihai_alexandru Mihai_alexandru Am un amic de la care fac cumparaturi in materie de produse vestimentare, este roman de origine si isi desfasoara activitatea prin Europa,Recent l au prins l a ... (vezi toată discuția)