avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Furt
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Furt

Buna seara. Fratele meu a fost prins furand din magazin in Franta. A furat dintr un magazin alimentar si suma toatala a produselor a fost de 18 euro.
A fost dus la politia judiciara, i s au luat amprentele si o declaratie si i s a spus ca este prima abatere si a primit un avertisment. I s a spus ca de data aceasta nu va fi trimis in fata unui judecator, dar daca va exista o a doua oara va fi trimis in judecata. Acel avertisment ii va aparea in cazier? I s a facut dosar penal ?
Ultima modificare: Joi, 24 Ianuarie 2019
Daniel29999, utilizator
Cel mai recent răspuns: Daniel29999 , utilizator 21:35, 26 Ianuarie 2019
nu are cazier, dar a intrat in baza de date a politiei
Dupa acest incident o sa mai poata da la Academia de Politie ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Ianuarie 2019
Daniel29999, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie de furt: nelamuriri ContSters413983 ContSters413983 Buna ziua, Sunt psiholog si am nevoie urgenta de o lamurire din partea unui profesionist in legatura cu situatia unui client de-al meu. Clientul pentru ... (vezi toată discuția)
Furt cu valoare redusa in germania Dees Dees Buna ziua , sint speriata. Ieri am fost prinsa intr-un magazin de haine ca am furat in valoare de 24 de euro.. In Germania Mi-e frica tare . Este prima ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin in franta- imposibilitate prezentare tribunal/consecinte ggcosti ggcosti am furat dintr-un magazin din franta de doua ori la interval de 5 zile a doua oara am fost prins am platit toata paguba valoare de 300 euro au chmat ... (vezi toată discuția)