avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... lmprumut la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

lmprumut la banca

Tatal meu a facut un imprumut la o banca acum un an si ceva.Si-a trecut pensia pe card la banca respectiva,asa incat banca sa retraga lunar rata pentru imprumut,iar restul banilor sa-i intre in cont.El are varsta de 69 ani.Intre timp a pierdut contractul de imprumut si am mers cu el la banca sa ceara o copie a contractului sa vada si el cat mai are de platit bancii.A fost refuza pe motiv ca nu se poate elibera o copie a acestui contract.e legal asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Bogdan Mateescu , Consultant credite si finantari 23:36, 3 Martie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Tatal, sa mearga la unitatea bancara de unde a luat creditul, sa scrie o cerere catre director prin care solicita o copie dupa contractul de imprumut. Pupa ce este inregistrata, solicitati o copie a cererii respective. Banca are obligatia de a da raspuns solicitarilor facute de clienti.
~ Conținut șters la cerere ~
Pana la contractul de imprumut, care e posibil sa mai dureze daca este pe undeva prin vreo arhiva (electronica sau nu), banca este obligata sa dea scadentarul la zi, pe loc si fara costuri. In acest scadentar vedeti soldul, perioada ramasa, rata lunara, costurile cu dobanda si eventuale comisioane etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carduri bancare Bunea Ana Vanda Bunea Ana Vanda Buna ziua. Probleme. In 2007 am achizitionat un credit pentru a cumpara un televizor, pentru care nu am semnat un contract ci o cerere de emitere card.Acest ... (vezi toată discuția)
In legatura cu rambursarea sumelor pe cardul de credit singerpine singerpine Buna seara, Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. Recunosc ca sunt paralela cu termenii bancari...Mama mea a primit un card la achizitionarea ... (vezi toată discuția)
Confidentialitatea contractelor cu bancile din romania. chewder chewder Buna ziua, Incerc sa contractez un imprumut de la o banca (un card de credit). Pe langa aceasta, sunt implicat intr-un alt imprumut la o alta banca. Ma ... (vezi toată discuția)