As vrea sa va rog sa ma ajutati cu cateva informatii legate de achizitia unui automobil deja inmatriculat in Romania (adica numai in Romania), pentru a o usura pe cat posibil. Urmeaza sa il iau de la o persoana cunoscuta, deci nu se pune problema de lipsa de incredere, ci de dorinta de a merge repede.
Am inteles ca la achizitie persoana trebuie sa aiba o dovada de la Administratia Financiara ca vanzatorul are taxele la zi, certificatul de inmatriculare si talonul si la firmele specializate se face contractul de vanzare-cumparare si se trece numele meu in talon.
Intrebarea este ce acte mai sunt necesare si mai ales, daca doresc sa pastrez numarul, daca sunt obligata sa o radiez si sa o reinmatriculez sau sa fac alte demersuri.
Cel mai usor este sa te adresezi unui birou care se ocupa de aceste acte si rezolvi repede, altfel o sa pierzi mult timp si o sa faci mai multe drumuri-te costa cam 15-20 ron
Cumparare auto
Cristi Cristi
Buna ziua,as avea nevoie de ajutor,doresc sa achizitionez un automobil,masina mica, va rog vsa imi spuneti pasii completi pe care trebuie sa i fac ,adica ... (vezi toată discuția)