avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Tva incasare 01.2016 decont 300
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Tva incasare 01.2016 decont 300

Pentru o societate cu tva incasare unde trece in decontul de tva(noul model) tva-ul de 24%?
Cel mai recent răspuns: giuglea , utilizator 13:23, 18 Februarie 2016
regularizari
Da multumesc!Asta este vom baga sute de milioane pe regularizari daca asa au facut delaratia fara 24%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decont tva ian 2016 PopCristi PopCristi Tva neexigibil din 2015 care devine exigibil unde se trece in noul decont de TVA? la randul 16 regularizari taxa colectata, respectiv randul 30 regularizari ... (vezi toată discuția)
Stornare factura de avans cu tva de 19% liliana_grebanus liliana_grebanus Buna ziua! In aprilie am emis unei scietati comerciale o factura de avans ptr. o marfa pe care o livram acum, in august. Intrebarea mea este cum fac ... (vezi toată discuția)
Factura omisa gflori gflori Am primit o factura cu data de nov. 2013 abia in ianuarie 2014. Am inregistrat-o la luna decembrie 2013 cu data document nov.2013. Am facut rectificativa la ... (vezi toată discuția)