avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Participare concurs de promovare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Participare concurs de promovare

Buna. ziua. As dori sa stiu daca pot participa la un concurs de promovare in cadrul unitatii unde lucrez, intr-o functie superioara celei pe care o am, fiind angajata cu contract de munca pe perioada nedeterminata si aflandu-ma in perioada de proba de 90 de zile?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:51, 18 Februarie 2016
Puteti participa daca indepliniti conditiile prevazute de lege pentru promovare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata debutului in munca dsy dsy Buna seara! Doresc sa stiu care este cadrul legal de trecere intr o alta grila de salarizare....de la asistent medical debutant la asistent ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba ginnyy ginnyy Unui salariat i s-a oferit interimar, de proba, (maxim 90 zile) o functie superioara celei pe care o detinea. Trebuie sa fac aditional in care se stabileste ... (vezi toată discuția)
Neconcordanta intre ccm si cim spital indexia indexia Buna ziua, Institutia in care am lucrat nu are CCM la nivel de unitate in schimb exista cea de la ASSMB iar in acest CCM este specificat ca, perioada de ... (vezi toată discuția)