avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONTRACT DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONTRACT DE MUNCA

E POSIBIL SA FIE OPERAT IN CARTEA DE MUNCA CA ESTI ANGAJAT.ASTA IN PERIOADA CARTILOR DE MUNCA SI TU SA FIGUREZI IN SOMAJ UN AN SI 8 LUNI,DESI TU AI LUCRAT ACEASTA PERIOADA?.ASTA AM DESCOPERIT CAND AM CERUT STAGIU DE COTIZARE LA ASIGURARI SOCIALE IN ANII 2008,2009 SI 2010.cE POT SA MAI FAC ACUM?
Cel mai recent răspuns: bogdanbudy00 , utilizator 17:24, 18 Februarie 2016
MULTUMESC!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In somaj ajofm plateste contributia la pensie? MariaBalasa MariaBalasa O ruda a fost in somaj pe durata a 9 luni in anii 2000- 2001. Pe durata somajului se acumuleaza vechime in munca, dar AJOFM urile platesc si contributia la ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime sau carte de munca? c_mirela c_mirela Buna ziua, La ultima firma am lucrat doar 2 luni dupa care mi s-a desfacut contractul de munca prin art.56 lit.j (adica beneficiar de somaj). Toata problema a ... (vezi toată discuția)
Lipsa stagiu cotizare fond somaj+pensie Lacd Lacd Buna ziua! Azi am avut neplacuta surpriza de a afla ca in perioada 2003-2006 martie, firma la care am lucrat pe perioada nedeterminata cu 8 ore/zi, nu a depus ... (vezi toată discuția)