avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sarcini suplimentare fata de cele initiale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sarcini suplimentare fata de cele initiale

Buna ziua,
M-am angajat ca si statistician , studii superioare , la o institutie publica.Pana in prezent (ultimii 5 ani) am avut doar activitate la birou si deplsari la agenti economici. In fisa postului a fost scris la angajare " disponibilitate deplasare pe teren". In prezent mi se solicita deplasarea la locuinte persoane fizice pentru culegerea de date statistice atat in localitatea in care isi are sediul institutia cat si in exteriorul acesteia ( deci un fel de operator de interviu). Pot refuza ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:18, 19 Februarie 2016
Nu prea aveti cum sa refuzati ... Delegarea este o măsură obligatorie pentru salariat, a cărei nerespectare poate atrage răspunderea disciplinară a acestuia, inclusiv desfacerea contractului de muncă.
E vorba de o sarcina de servici noua care consta sa bat din usa in usa si sa cer oamenilor sa imi completeze niste formulare.Intrebarea era daca o persoana cu studii superioare angajata ca si statistician poate fi obligata sa presteze activitati care nu au nici o legatura cu functia si pregatirea sa si care presupun alte abilitati decat ale unui satatistician/matematician
Aceste activitati sunt mentionate in fisa postului ?

De asemenea, si unei persoane cu studii superioare i se poate delega sa presteze alte activitati care nu au nici o legatura cu functia si pregatirea sa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa post ptr. secretar dactilograf solomcarmendamiela solomcarmendamiela va rog sa ma ajutati cu un model fisa post pentru secretar-dactilograf. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Salar de incadrare faradrepturi faradrepturi Buna ziua, As dori sa va prezint un caz si va rog sa ma ajutati cu un sfat. Sunt statistician medical principal cu o vechime de 37 de ani in aceeasi ... (vezi toată discuția)
Transformare post?promovare? michelina1971 michelina1971 Buna ziua, vreau si eu un raspuns competent pentru problema mea. Sunt asistent medical principal -statistician, incadrata in serviciul de statistica si ... (vezi toată discuția)