avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie

Buna seara! pentru venituri obținute în afara salariului de baza se pot depune la casa de pensii fisele fiscale cu veniturile si taxele pt cas, etc.?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:39, 13 Martie 2016
rectific perioada 1977-2001.
Conform art. 168 din Legea 263/2010, procentele de pensie suplimentara se au in vedere, din oficiu, la calculul punctajului pentru pensie.
Ultima modificare: Duminică, 28 Februarie 2016
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Multumesc.Sa inteleg ca la punctajul pentru pensie se mai adauga 2,8puncte pt 25% gr.II, sporul de vechime si 3.5puncte pt. contributie la fondul suplimentar de pensii(calcule facute de mine)?
Da.
Daca ati facut calculele corect.
Acestea se adauga la total puncte.
Total puncte/stagiul complet=punctajul mediu anual
Va multumesc pt. tot ce faceti.

Alte discuții în legătură

Contributia la pensia suplimentara ellamoise ellamoise Buna ziua, Lucrez in invatamant din anul 1994, va rog sa ma lamuriti daca in invatamant s-a retinut Contributia la pensia suplimentara si in ce procent, daca ... (vezi toată discuția)
Pensie suplimentara pantia-livia pantia-livia am contribuit din 1978 pana la revolutie cu 3% din salariu pentru pensie suplimentara. De ce nu pot beneficia de aceasta pensie suplimentara ? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Pensie valitudor valitudor Bună seara! Pentru 24. feb. 2017, care este salariul mediu brut pe economie și indicele de corectare a pensiei! Mulțumesc (vezi toată discuția)