avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Abuz in serviciu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Abuz in serviciu

Sunt Sef Unitate Elementara de Lucru la UVD Mioveni in Logistica

Pe perimetrul unde imi desfasor activitatea au fost distribuite piese inversate in posturile de consum de catre operatorii din subordinea mea de 2 ori . Eu am luat note explicative operatorilor si am cerut cercetare disciplinara conform Fisei mele de post, in schimb am fost cercetat eu disciplinar si sanctionat cu avertisment scris . Am toate documentele care-mi atesta nevinovatia (e-mail, alerte de calitate, fise de urgente...etc) . Este etic si legal cum au procedat superiorii mai sau trebiue sa ma adresez instantei de judecata din raza ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:18, 21 Februarie 2016
Care a fost obiectul cercetarii dvs disciplinare ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare disciplinara mircea.stoica mircea.stoica 1) Cu cate zile inainte trebuie comunicata salariatului convocarea la cercetarae disciplinara? 2) Cercetrea disciplinara poate fi efectuata de o persoana care ... (vezi toată discuția)
Modificare fisa postului Gabriela Borcea Gabriela Borcea Fisa postului s-a modificat total fata de cea existenta (din casier trezorier in lucrator comercial) Ce se poate intampla daca semnez noua fisa a postului ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca carmenstan carmenstan Se modifica structura si se infiinteaza un nou compartiment ..personalul trebuie dirijat din cel existent -trebuie sa ne incadram in bugetul de cheltuieli- una ... (vezi toată discuția)