avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Documente stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Documente stimulent de insertie

Buna ziua.
Daca mama si-a gasit un nou loc de munca si isi incepe activitatea inainte de implinirea varstei de doi ani a copilului, de ce documente are nevoie pentru a beneficia de stimulentul de insertie?
Sunt necesare documente si de la fostul loc de munca si de la actualul loc de munca? De la noul loc de munca, e suficient copie dupa decizia de incadrare si contractul de munca, sau se mai elibereaza o alta adeverinta in acest sens?
Va multumesc si va doresc un sfarsit de saptamana linistit.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:00, 19 Februarie 2016
1. Este nevoie doar de o dovada ca a reluat activitatea (indiferent la ce angajator).

2. Actualul angajator ii elibereaza o adeverinta in care se specifica data cu care este angajata cu contract individual de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am fost în concediu pentru creșterea copilului pana ... scufitza1989 scufitza1989 Bună ziua! Am fost în concediu pentru creștere copilului pana pe data de 25.09.2022, copilul având certificat pt handicap pana pe data de 21.09.2022. Am ... (vezi toată discuția)
Pot obtine stimulentul de insertie? gabriellafk gabriellafk Buna ziua, sunt in CCC (de doi ani) pana pe 13.05.2014 si am mai multe neclaritati. Tatal copilului va intra in CCC pentru o luna de pe 17.02.14 iar eu ma voi ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ma angajez dar sunt in cic aureliaalexe aureliaalexe buna ziua. am o problema - cred eu. sunt in cic pana la data de 9 nov 2016 - mi s-a oferit un job cu incepere in 2 saptamani si pe care nu vreau sa-l ratez. ... (vezi toată discuția)