avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetarea de drept a CIM - decesul salariatului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetarea de drept a CIM - decesul salariatului

Buna ziua,

Astazi am aflat ca un salariat a decedat. De luni nu a mai venit la serviciu iar astazi am primit vestea.

Contractul de munca il incetez la data la care primesc certificatul de deces? ..chiar daca eu am luat la cunostinta astazi despre acest eveniment?

Ce se intampla cu zilele in care el nu s-a mai prezentat la serviciu si pana la data cand voi opera incetarea contractului de munca? Il trec cu absenta, cu 0 ore lucrate?!

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: larisalaly , utilizator 14:14, 19 Februarie 2016
C.i.m. inceteaza la data decesului, iar transmiterea incetarii in REVISAL se va face la data prezentarii certificatului de deces.

Spuneti-mi daca am inteles ce trebuie :)

Trimit in Revisal incetarea in data la care primesc Certificatul de deces dar la "data la care produce efecte" pot sa scriu data la care a decedat?

Iar decizia de incetare o emit tot cu data la care primesc Certificatul de deces dar scriu ca a incetat la data la care a decedat salariatul.

E bine asa?

Ultima modificare: Vineri, 19 Februarie 2016
larisalaly, utilizator
Ati inteles corect . =D>
Va multumesc! O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract in caz de deces Patricia_Lucia Patricia_Lucia Buna ziua . Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema deoarece nu mai m-am lovit niciodata de aceasta situatie : Un angajat al societatii noastre a decedat ... (vezi toată discuția)
Deces salariat-data operare revisal Roxy1908 Roxy1908 Buna ziua, Am situatia in care un salariat a decedat cu data de 03.03.2015 dupa amiaza,eu am fost instiintata seara dupa terminarea programului. Salariatul ... (vezi toată discuția)
Urgent - suspendare cim pt absenta Alexandra Ilie Alexandra Ilie Buna dimineata, Am urmatoarea nelamurire: daca de exemplu vineri 17.01.2020 nu s-a prezentat la munca 1 salariat si nici astazi, maine va veni la munca, ... (vezi toată discuția)