avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ordin compensare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ordin compensare

Buna ziua,
Am o nelamurire legata de oridnele de compensare. Stiu ca se fac pe o suma totala < 10.000 ron. Problema este ca am cuprins in compensare o factura de aprox 22.000ron, compensare partiala, de aprox 4000 lei, deoarece mai aveam si alte facturi mai mici de 1000lei. Ideea este noi avem o pers care se ocupa de inchideri, eu nu am foarte mare experienta, iar ordinul este din noiembrie 2015 iar eu acum am auzit ceva de genul ca ar trebui raportate undeva (nu situ unde).
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in aceasta privinta, ce pot face in continuare sau unde se raporteaza?
Va multumesc!
Stefania

Alte discuții în legătură

Cum pot transfera cu laptop (de 5000+ ron) dintr-un srl pe pfa? stefan0990 stefan0990 Buna ziua, Acum aprox 6 luni m-am angajat intr-un SRL si aveam nevoie urgenta sa imi achizitionez un laptop dar nu aveam fondurile necesare. Angajatorul meu ... (vezi toată discuția)
Incasari numerar de la pers.juridice peste 5000 ron freenicos freenicos Am urmatoarea situatie:..Sunt societate de asigurari si trebuie sa incasez 5000 ron numerar, de la o persoana juridica -agent de asigurare-, suma reprezentand ... (vezi toată discuția)
Probleme facturare - litigiu transport davidc davidc Buna ziua, As dori sa expun o problema legata de un transport de marfa. Acum o saptama firma de transport la care sunt administrator a efectuat un ... (vezi toată discuția)