avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Certificare ISO pentru fast food
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Certificare ISO pentru fast food

Buna ziua,
Este obligatorie certificarea ISO pentru fast food, sau daca obtin autorizatiile DSV, ISU, SSM, etc....este suficient?


Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Paul_iancu , utilizator 15:59, 4 Aprilie 2017
Certificarea ISO nu este o cerinta obligatorie. Sunt bani aruncati pe apa sambetei!
Buna ziua, certificarea ISO nu este obligatorie, dar nici bani aruncati pe apa sambetei nu sunt. Va recomand sa va intocmiti documentatia in privinta respectarii standardelor ISO22000 (HACCP) adica privind siguranta alimentara. Daca respectati toate procedurile pe care le impune standardul, sigur nu veti avea probleme cu cei din partea controalelor statului. Rolul certificarii ISO apare dupa ce aveti aceasta documentatie, iar in urma ei si a celor de pe teren, cei de la organismul de certificare (constatand ca respectati normele) va vor elibera certificarea in cele din urma. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie dsv-plan haccp si sop! Alex Danit Alex Danit As vrea sa stiu daca pentru un fast food de 25 mp in care se vor comercializa sandwchiuri,pizza(achizitionata nu produsa in unitate)sucuri,este nevoie de un ... (vezi toată discuția)
Certificarea iso 9002 ºi iso 9001 si accidentul de munca.... geolovelife geolovelife Certificarea ISO 9002 şi ISO 9001 a unei Societati Comerciale din Romania poate fi afectata de catre producerea unui accident de munca colectiv in ... (vezi toată discuția)
Iso 18001 irinastnciu irinastnciu Am cerut in cadrul documentatiei de atribuire atribuirea contractului de \"executie lucrari sistempentru managementul iluminatului public si managementul ... (vezi toată discuția)