avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Declaratie fiscala pt adm impozite si taxe locale
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Declaratie fiscala pt adm impozite si taxe locale

Am intrebat la Adm impozite si taxe locale daca eu ca persoana fizica trebuie sa mai depun ceva pt calc. impozit pe apartament,, in el isi are sediul o firma , dar care in actul constitutiv nu desfasoara activitati la sediul social....mi s-a raspuns ca trebuie sa depun acea declaratie fiscala ( pe proprie raspundere) decl. ITL 001.
Cineva mi-a ca nu mai trebuie sa depun... nici nu stiu ce sa fac, si ma gandesc cati oameni in varsta sunt in situatia aceasta si nu stiu sa completeze o astfel de declaratie... nu este usor de completat.
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Silvia Hulpus , Consilier juridic 21:54, 19 Februarie 2016
Buna seara,
Trebuie sa completati declaratia si s-o depuneti (va dau ei tipizatul) nu e greu, completati cu datele proprietarului si apoi mai intrebati, daca aveti nelamuriri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum si cine completeaza itl 001 adrianmdi adrianmdi Buna, Am citit topicurile existente pentru completarea ITL 001, dar in continuare am cateva neclaritati si poate exista cineva care ma poate ajuta cu ... (vezi toată discuția)
Impozite si taxe imike imike Buna Ziua Am o intrebare cu legatura o Inteprindere individuala, deci codul.caen 3299-fabricarea altor produse manufacturiere si 3213 fabricarea imitatii de ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite locale formularul itl 001 CeciliaW CeciliaW Sunt persoana fizica si propritara unui apartament in care locuiesc, la adresa acestui apartament are sediul social o firma , firma nu desfasoara nicio ... (vezi toată discuția)