avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... deducere cheltuieli energie electrica pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

deducere cheltuieli energie electrica pfa

buna ziua
am un pfa care isi desfasoara activitatea intr-un punct de lucru unde plateste chirie ,as vrea sa stiu daca factura de energie elecrica se deduce total sau partial
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 13:50, 22 Februarie 2016
Daca factura este emisa pe PFA deductibilitatea este integrala. Daca nu,deducbilitate 50 %in baza Dispozitiei de plata catre casierie(pe aceasta semneaza de primirea sumei proprietarul) si o copie a facturii care se anexeaza la dispozitia de plata..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare in rjip tra65 tra65 Va salut, Vreau sa stiu cum se inregistreaza in RJIP, in contabilitatea in partida simpla, un PFA, o cheltuiala pentru apartamentul pe care il am in ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile pfa ContSters166949 ContSters166949 De curand am deschis un PFA cu activitatea principala Administrarea Imobilelor pe baza de contract sau comision. Am facut contrect de comodat pentru apartament ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile pfa Loed Loed Buna ziua. Vad in lista cheltuielilor deductibile integral cele cu energia si apa, dar in multe postari vad ca daca PFA-ul functioneaza in apartamentul ... (vezi toată discuția)