avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Petitie
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Petitie

Buna ziua.am creat online o petitie unde am inceput sa adun semanturi pt cauza mea.cum o pot face sa fie luata in considerare pt a primi un rasp din partea celui care se face raspunzator pt ce se intampla ?? Trebui sa aiba un numar de semnaturi si cum o adresez mai departe online? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:51, 20 Februarie 2016
"... din punct de vedere juridic in aceasta varianta petitia online nu are absolut nicio valoare juridica si nu poate sa stea in fata unei argumentari ca exista o initiativa cetateneasca, care ar trebui sa duca la o anumita conduita. "
[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Petitie custodie comuna virgo19 virgo19 Buna seara! As dori sa intreb moderatorii forumului daca imi permit sa postez o petitie pentru eliminarea custodiei comune obligatorii? Practic, legea sa ... (vezi toată discuția)
Intrebare .. tragerea la raspundere a magistratiilor.. reflexleg reflexleg Se poate face o petitie online pt. a atrage atentia in a se pune in vigoare o lege care trage la raspundere judecatorii care sunt raspunzatori pentru deciziile ... (vezi toată discuția)
Semnatura angajatorului 7 luni mai tarziu decat data scrisa pe document ttcostin ttcostin Buna ziua, Lucrez de aproape 3 ani la un angajator, care nu s-a ingrijit sa creeze fisa postului, pentru postul unde muncesc la timp. Mai acum vreo 7 ... (vezi toată discuția)