avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... loc de parcare ne platit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

loc de parcare ne platit

Buna ziua! Locuiesc la o ruda in Bucuresti ( sunt din judetul Ialomita) de mai multi ani fara sa am mutatie. Am probleme cu un vecin din cauza unui loc de parcare. Inainte sa parchez eu masina in acel loc nu mai erau masini parcate acolo si nici nu figureaza pe undeva ca acolo ar fi loc de parcare ca am fost si m-am interesat ca am vrut sa il platesc este un loc dosit in fata ghenei de gunoi, dar era bine ca aveam unde parca, pe vecini nu ii deranja ca parcam acolo. Acum s-a mutat cineva in bloc si a inceput sa parcheze in locul meu spunand ca eu nu mai am voie sa parchez in acel loc pentru ca am numere de Ialomita la masina, si ma tot ameninta ca se duce la politie, ca la ADP. Ce ma sfatuiti sa fac? Credeti ca ar putea sa i-mi faca rau ?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: anemary29 , utilizator 17:29, 17 August 2009
nu va poate face niciun rau in afara de semnaturi pe masina si pneuri intzepate.
atata timp cat nici dvs si nici vecinul nu plateste locul respectv, nimeni nu are dreptul asupra lui. conteaza cine parcheaza primul, adica cine il gaseste liber in ziua respectiva
Multumesc! Ma gandeam ca va putea sa cheme pe cei de la ADP sa i-mi ridice masina sau ceva de genul asta, deci pot sat linistit. Multumesc inca o data.
Normal,nu se stie...cat rau poate sa ajunga sa va faca.Daca insa ,pretendentul la locul de parcare legal lipsit de sarcini,locuind cu forme legale in condominium,eventual cunoaste cadrul de proximitate ,exista posibilitate sa aveti probleme,motivat de aspectul ca nu detineti mutatie.Oricum elementele precizate ,respectiv faptul ca sunteti din alta localitate ,locuiti fara forme legale,autoturismul este inmatriculat in judetul de resedinta,va garanteaza imposibilitatea obtinerii pe cai legale a unui loc de parcare.Dureros dar adevarat.Succes sa ajungeti la o intelegere amiabila cu pretendentii !
puteti parca linistit chiar daca nu aveti mutatie.este un loc public

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuri de parcare DragosMir DragosMir Buna ziua, Locuiesc la etajul 2 intr-un bloc nou construit, terenul din jurul blocului este comun (proprietatea blocului), vecinul de la parter are 2 ... (vezi toată discuția)
Insusire loc de parcare public alex2 alex2 Buna ziua, De 2-3 luni ma confrunt cu o situatie destul de neplacuta. Unul dintre vecinii mei si-a insusit un loc de parcare public si nu mai lasa pe nimeni ... (vezi toată discuția)
Reclamatie politie din partea unui vecin Ghgh1 Ghgh1 Buna ziua, acum 3 saptamani am avut o discutie telefonica cu un vecin care este samsar si are mai multe masini pe care a inceput sa le tot roteasca pe toate ... (vezi toată discuția)