avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept asupra proprietatii dupa divort
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept asupra proprietatii dupa divort

Buna ziua,

Parintii mei sunt in divort dupa aprox 1 an jumate de casatorie, iar tata innainte de a se casatorii avea o casa in proprietate.

Intrebarea este daca mama are sau nu drept la o cota asupra proprietatii?

multumesc

Cel mai recent răspuns: AMALIA MORLOVA , Avocat 18:04, 22 Februarie 2016
Nu, casa avută înainte de căsătorie este bun propriu, nu intră în masa partajabilă a soţilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa tata Alexandru-Mugur Ionescu Alexandru-Mugur Ionescu Tatal meu are un apartament, pe care l-a dobandit prin cumparare de la stat in anul 1998. In apartament el a locuit din anul 1974. Mama mea chiar si dupa ce a ... (vezi toată discuția)
Mostenire sot supravietuitor favex favex O familie este compusa din sot , sotie si un copil al sotiei dintr-o casatorie anterioara. Locuiesc intr-un imobil proprietate a parintilor sotiei. Acestia ... (vezi toată discuția)
Partaj cosmin311 cosmin311 Mama a divortat de tata acum 15 ani din cauza lui dar mai locuiesc impreuna si cand au divortat tata nu a mai cerut partajul.Din cauza situatiei financiare ... (vezi toată discuția)