avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intabulare teren si constructie noua
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intabulare teren si constructie noua

Buna ziua,as dori si eu cateva lamuriri in legatura cu o problema.In 1994 am cumparat o casa la tara, are 3 camere si alaturi un grajd , suprafata totala a terenului este de 28 ari.Proprietarul de la care am cumparat casa nu si-a intabulat-o pe el cand ia lasat-o bunicul sau mostenire(acum fiind decedat), eu am cumparat-o cu contract de vanzare-cumparare.Fostul proprietar nu doreste sa faca intabularea pe el ca apoi sa o intabulez pe mine. Problema este ca eu vreau sa demolez grajdul si sa construiesc o casa noua,dar nu pot sa intabulez terenul.Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac,daca as putea sa construiesc fara ca terenul sa fie intabulat sau de ce acte as avea nevoie pentru autorizatia de constructie fara intabulare.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: pusa2mimi , utilizator 17:36, 21 Februarie 2016
Nu puteti construi pe un teren neantabulat.Unde ati facut contractul de vanzare-cumparare, la notar sau este contract de mana cu martori?Numai terenul nu este intabulat ?Dati detalii.
Ultima modificare: Duminică, 21 Februarie 2016
pusa2mimi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune - drept de superficie - delimitare suprafețe catalinapaciurea catalinapaciurea Bunic decedat in 1993, In 1995 bunica lasa, prin ctr de vanz-cump, parintilor mei, teren dobandit ca zester de la parinti. Pe teren exista cateva constructii ... (vezi toată discuția)
Casa la tara fara autorizatie din 1947, de paianta demolabila ... Epuree Epuree Casa la tara fara autorizatie din 1947, de paianta demolabila sau renovabila? Trebuie sa fac o succesiune la tara pe un teren pe care exista o casa de paianta ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil popcrys77 popcrys77 Care sunt pasii care trebuie urmati pentru vanzarea unui imobil construit de mine, cu autorizatie de construire, imobilul aflandu-se pe un teren pentru care nu ... (vezi toată discuția)