avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost inselat la o vanzare de ponturi sportive. Ce ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost inselat la o vanzare de ponturi sportive. Ce este de facut

Acum o saptamana am fost inselat de catre detinatorul unei pagini sportive cu asa zise ponturi sportive, l-am urmarit o luna si ceva, am vazut ca -i ies biletele si am decis sa il contactez pentru a cumpara un bilet. i-am trimis suma de 300 lei in contul bancar, am primit ce mi a promis intr adevar insa la final meciul nu a iesit asa cum el a zis. ce este de facut pentru a-l combate. as vrea sa merg la politie sa-i fac plangere
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:14, 21 Februarie 2016
vladgabriel1 a scris:
[...] insa la final meciul nu a iesit asa cum el a zis.[...]

Contractul incheiat, in aceasta situatie, are prin esenta lui un puternic caracter aleatoriu, fapt pentru care dvs. ati sperat la un castig si v-ati asumat un risc. Evenimentul viitor si nesigur s-a produs, insa in detrimentul dvs. Nu aveti unde si de ce sa depuneti plangere.
Nu cred ca aveți ce sa faceți.
El ghicesc rezultatele dar nu poate reușim întotdeauna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ponturi pariuri pe bani, înșelăciune Alexandru M. Alexandru M. Bună ziua. Recent am discutat cu un domn, pe o pagină a dânsului de Facebook,așa zis \"analist sportiv\" , prin intermediul căruia am achiziționat un ... (vezi toată discuția)
Inselatorie sau de buna voie? mishupatra mishupatra Buna ziua, Ceea ce mi s-a intamplat probabil au mai patit-o si multi altii. Este vorba despre inselatoriile in legatura cu ponturile pentru pariuri sportive ... (vezi toată discuția)
Salutare! recent am achiziționat niște meciuri de la o pagina ... vladd3388 vladd3388 Salutare! Recent am achiziționat niște meciuri de la o pagina de instagram pentru pariuri spunându-mi că acele meciuri sunt sigure ,in final nu au fost .Am ... (vezi toată discuția)