avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

mama mea are aproape 80 de ani si necesita supravegere si intretinere.pentru acest lucru in curand voi fi nevoit sa renunt la servici.intrebarea este:cum pot sa am grija de ea si daca se poate cu contract de munca de la o institutie a statului?cui trebuie sa ma adresez?multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:49, 21 Februarie 2016
Incercati la Primarie daca va poate angaja ca si asistent personal al mamei dvs.

Asistentul personal este persoana angajata prin contract individual de munca pentru a se ocupa de persoana cu handicap care nu se descurca singura. Asistentul personal poate fi chiar una din rudele persoanei cu handicap sau poate fi un asistent personal profesionist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - insotitor copil cu adhd si retard mintal lauramaria1 lauramaria1 Copil de 10 ani diagnosticat cu Adhd, retard mintal mediu este in clasa a2 a nu are insotitor. Intrebarea mea este daca mama lui poate sa isi faca actele ... (vezi toată discuția)
Insotitor persoana cu handicap sau asistent persoana cu handicap Costin Cozma Costin Cozma Buna seara! Oricat am incercat sa gasesc prin hatisul asta legislativ nu am reusit sa ma dumiresc: care este diferenta dintre asistentul persoanal al ... (vezi toată discuția)
Bună seara! pot să devin asistentul social al mamei mele? mama ... bibiloiu bibiloiu Bună seara! Pot să devin asistentul social al mamei mele? Mama are 75 de ani,iar eu am 53. Vă mulțumesc! (vezi toată discuția)