avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Repunere pe rol, cauza suspendata la judecare pe art. ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Repunere pe rol, cauza suspendata la judecare pe art. 411

In urma recursului depus de mine in calitate de apelant -parat la Tribunal, cum niciuna dintre parti nu s-a prezentat si nu s-a cerut judecarea in lipsa, solutia data a fost suspendarea judecarea suspendarii cauzei in baza art. 411 alin.1 pct2 CPC.

Care este termenul in care pot depune cererea de repunere pe rol a cauzei si ce acte sunt necesare? Alaturi de respectiva cerere se mai plateste vreo taxa de timbru judiciar? Pana la repunerea pe rol a cauzei devin cumva obligatorii deciziile primei instante?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: bumbeas , utilizator 21:47, 21 Februarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cauza suspendata, termen de perimare litigii cu profesionistii mmmmela mmmmela buna ziua, daca am un proces pe fond inceput pt. nulitatea unei conventii notariale in comercial,in care eu sunt parte in calitate de parat, iar in 01.06.2011 ... (vezi toată discuția)
Urgent - repunere pe rol Andreea.B Andreea.B Buna ziua, Am primit o citatie pt judecarea perimarii unui dosar. Pe Portal apare ca procesul a fost suspendat in baza art.242 alin.1 pct.2 cpc. Este ... (vezi toată discuția)
Suspendare - perimare - repunere pe rol? PPPP PPPP Exista un recurs formulat de noi la un proces de pretentii ce s-a aflat in suspendare conf. 155 ind. 1 (neplata tx timbru pt. suma contestata). Dupa cele 6 ... (vezi toată discuția)