avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Modificare program vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Modificare program vizita

Buna ziua. Doresc sa va intreb daca intr-o cerere prin care vreau sa modific programul de vizita al minorului in ceea ce il priveste pe fostul sot, pot cere concomitent si majorarea pensiei de intretinere. Deci pot promova o actiune prin intermediul careia sa inglobez ambele cereri, sii cea de modificare a programului de vizita si cea a majorarii pensiei de intretinere? Puteti sa imi indicati si care este temeiul juridic pentru fiecare? Va multumesc mult.
Ordonanta 80 cere 20 de lei pe capat de cerere. Ca instanta observa sau nu, asta nu-i pot spune.
Da, AVLIL, aveti dreptate. Pesemne ca inainte de 80 / iun 2013 erau scutite de timbru. De aici si " neatentia" din cazurile mele.
ASa e, stabilirea de pensie nu avea taxa de timbru inainte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru anelia88 anelia88 buna ziua, am angajat un avocat pentru a intenta un proces de stabilirea domiciliului minorului si pensie alimentara.Avocatul mi-a spus sa ma duc eu sa platesc ... (vezi toată discuția)
Taxa partaj procent divort giulia163 giulia163 Buna ziua, Conform Oug 80/2013 art 5 alin 2 trebuie platita o taxa de 5% sau 3% pentru dosar custodie minor si taxa partaj bunuri comune? Multumesc (vezi toată discuția)
Dreptul familiei-taxa de timbru J.M. J.M. Buan ziua. Pentru capatul de cerere referitor la stabilire program liber de vizitare minor in cadrul procesului de divort trebuie platita o taxa separata de 8 ... (vezi toată discuția)