Buna seara. Va spun povestea mea pe scurt ca sa beneficiez de cele mai bune sfaturi de la dumneavoasta. Tatal meu adevarat a decedat in 2015 zic adevarat pentru ca mama sa despartit de el cand eu aveam cativa ani, ea nefiind casatorita cu el dar eu fiind recunoscut de acesta iar prin urmare ii port numele. Nu au pastrat niciodata legatura dar am aflat de la niste rude indepartate ca el ar fii murit anul trecut. As dori sa stiu cum pot afla adresa la care a locuit si bunurile de pe numele lui pentru a demara taxa de succesiune eu stiindui doar numele si orasul in care a locuit (Bucuresti) eu fiind din Pitesti. Va multumesc si apreciez munca voastra.
Dacă spuneţi că v-a recunoscut ca fiu/fiică, nu v-a plătit pensie alimentară? Astfel, aţi avea coordonatele lui până la momentul în care nu v-a mai plătit acea pensie. Când aţi locuit împreună, unde aţi locuit: la Bucureşti sau la Piteşti, iar celelalte rude ale lui (de pildă, bunicii dvs.) unde locuiesc, la Piteşti sau la Bucureşti? Pe de altă parte, rudele despre care spuneţi că v-au comunicat decesul tatălui nu ştiu adresa lui? Cine s-a ocupat de înmormântare? Cum aţi aflat că a avut avere? Cine v-a dat informaţia asta nu v-a spus unde a locuit cel despre care spuneţi că v-a fost tată? Toate aceste aspecte v-ar putea conduce la detalii despre tatăl dvs.
Dreptul la mostenire
eurocars
Tatal meu a decedat in anul 2003, fiind despartit de mama mea.Sotia acestuia si rudele lui mi-au ascuns faptul ca strabunicul meu a avut 753 ha de padure.Tatal ... (vezi toată discuția)