avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum imi pot recupera banii platiti pe un tratament ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum imi pot recupera banii platiti pe un tratament medical returnat?

Parintii mei au fost la o consultatie la [editat] care prescrie tratamente pe baza de plante, unde li s-au dat plante in valoare de 600 ron. Aceste plante I-au facut rau mamei si am decis sa le returnez la doua saptamani. Am mers la cabinetul acestui domn, m-a agresat, am depus plangere la politie in Mai 2015 si pana in present, nimic. Produsele au ramas la cabinetul domnului, banii la dansul! Am depus sesizare la ANPC, mi s-a raspuns ca nu ma pot ajuta sa-mi recuperez banii! Ce pot face in aceasta situatie? Si produsele, si banii sunt la dansul!
Ultima modificare: Marți, 23 Februarie 2016
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:16, 25 Februarie 2016
Ati postat in sectiune nepotrivita, ANPC chiar nu va poate ajuta. Cred ca ar trebui sa va mai interesati la politie.
Subiectul dvs. va fi mutat in Drept penal.
In penal nu cred ca veti rezolva nimic.

Doar un proces civil ar putea sa va fie de folos.
Aceasta ar insemna sa dati in judecata firma respectiva.
~ Conținut șters la cerere ~
Cum sa constate ANPC ca i-au facut rau?
Nu ca ar conta, oricum deja a facut reclamatie si i-au raspuns.
dacidaci a scris:

Am depus sesizare la ANPC, mi s-a raspuns ca nu ma pot ajuta sa-mi recuperez banii! Ce pot face in aceasta situatie?

Am mutat subiectul aici pentru ca a depus plangere la politie.
Pentru agresiunea respectiva se va da renunțare la urmărire penala.
Doar în civil se poate dar nu știu cat se merita.

Alte discuții în legătură

Pot sa-mi scot certificat medico-legal pt 3vanatai? hopeless1 hopeless1 azi la prezentarea pt o expertiza in prezenta domnilor consilieri experti si a d-lui expert, doar pentru ca partea adversa a considerat ca nu am ce cauta la ... (vezi toată discuția)
Probleme cu site-ul x, banii luati, produsul nelivrat teodora81 teodora81 Buna ziua, am nevoie de un raspuns la o problema legata de un site din Romania, de unde am achizitionat un voucher de reducere pentru un brad complet utilat ... (vezi toată discuția)