avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum imi pot recupera banii platiti pe un tratament ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum imi pot recupera banii platiti pe un tratament medical returnat?

Parintii mei au fost la o consultatie la [editat] care prescrie tratamente pe baza de plante, unde li s-au dat plante in valoare de 600 ron. Aceste plante I-au facut rau mamei si am decis sa le returnez la doua saptamani. Am mers la cabinetul acestui domn, m-a agresat, am depus plangere la politie in Mai 2015 si pana in present, nimic. Produsele au ramas la cabinetul domnului, banii la dansul! Am depus sesizare la ANPC, mi s-a raspuns ca nu ma pot ajuta sa-mi recuperez banii! Ce pot face in aceasta situatie? Si produsele, si banii sunt la dansul!
Ultima modificare: Marți, 23 Februarie 2016
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:16, 25 Februarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
N-am vazut nimic in acel link despre competentele ANPC in privinta evaluarii starii de sanatate a cuiva care a consumat un produs :)
Poate ati pierdut din vedere ce a scris utilizatoarea, mai citez o data:

Am depus sesizare la ANPC, mi s-a raspuns ca nu ma pot ajuta sa-mi recuperez banii!

~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa-mi scot certificat medico-legal pt 3vanatai? hopeless1 hopeless1 azi la prezentarea pt o expertiza in prezenta domnilor consilieri experti si a d-lui expert, doar pentru ca partea adversa a considerat ca nu am ce cauta la ... (vezi toată discuția)
Probleme cu site-ul x, banii luati, produsul nelivrat teodora81 teodora81 Buna ziua, am nevoie de un raspuns la o problema legata de un site din Romania, de unde am achizitionat un voucher de reducere pentru un brad complet utilat ... (vezi toată discuția)