avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... vreau sa stiu cum recuperez cheltuielile de judecata ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

vreau sa stiu cum recuperez cheltuielile de judecata cu primaria

buna ziua- as dori o indrumare! mama mea a castigat un proces cu primaria din comuna(trebuie sa-i plateasca cheltuieli de judecata )suma de 500 lei, nu este o cifra mare dar este si cu executare, dar ei nu vor sai dea banii, spun ca nu au bani ca e bugetul mic. unde trebuie sa se adreseze sati obtina acesti bani!
Cel mai recent răspuns: Iulia Blaja , Avocat 10:52, 22 Februarie 2016
Trebuie sa apelati la serviciile unui executor judecatoresc pentru a pune hotararea in executare silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperez banii?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Prin sentinta de divort s-a stabilit pentru una din parti sa plateasca o suma de bani drept cheltuieli de judecata. Cui trebuie platiti acesti bani?Partii ... (vezi toată discuția)
Rog cateva sfaturi - pentru executare silita oanaportar oanaportar Buna seara ! Sora mea a castigat un proces civil. Instanta l-a obligat pe pârât: - să restituie surorii mele o suma de bani, precum şi ... (vezi toată discuția)
Executare silita - eu sunt obligat sa platesc pentru toti paratii Nicuvarga Nicuvarga Buna ziua, voi incerca sa fiu cat mai succint. Mama mea a cumparat in 1990 un imobil si terenul aferent, pe care l-a instrainat in 1996. Mama mea a decedat in ... (vezi toată discuția)