avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Blocarea accesului pe propietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Blocarea accesului pe propietate

Buna ziua,
Am urmatoarea problema. Am cumparat o propietate care este intr-o vila cu doua apartamente, deci eu am cumparat unul dintre apartamente respectiv cel de la etajul 1.
In contractul de vanzare cumparare eu detin si o cota de 50% dintr-o spalatorie care se afla la parterul imobilului si pe care care propietarul de la parter a amenajat-o si o foloseste in interes propriiu si la care nu am acces si nici nu doreste sa imi dea acces.
Ce se poate face? Cum se sanctioneaza accesul la propietate?
Cel mai recent răspuns: TudoracheF , utilizator 11:24, 22 Februarie 2016
Buna ziua,
Va trebui sa va adresati instantei daca nu reusiti sa va intelegeti omeneste.
Nu uitati ca vecinii nu-i alegi si raman constanti.
Va certati acum si ce veti face in timp?
Depinde cum anume a fost inceputa folosinta aceasta... notificati, dati termen, negociati, actionati in instanta, cam astia ar fi pasii. Poate nnu ajungeti pana la ultimul.
Multumesc de raspuns, avand in vedere ca este si propietatea mea si imi restrictioneaza accesul in mod voit. Acelasi lucru asa putea si eu sa fac cu curtea comuna, sa pun lacat la poarta si sa iau un pitbull sa il las liber in curte. Ce poate sa faca sa ma dea in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosire proprietate in indiviziune dianabutnaru dianabutnaru Buna ziua, sunt proprietara unui teren si a unei case, in indiviziune, impreuna cu persoana M. Eu am 1/3 iar persoana M 2/3 din casa si teren. Casa are o ... (vezi toată discuția)
Folosire proprietate in indiviziune dianabutnaru dianabutnaru Buna ziua, sunt proprietara unui teren si a unei case, in indiviziune, impreuna cu persoana M. Eu am 1/3 iar persoana M 2/3 din casa si teren. Casa are o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o problema cu vecinii de bloc! am achizitionat ... ComN ComN Buna ziua, Am o problema cu vecinii de bloc! Am achizitionat in 2020 o garsoniera la parterul unui bloc din Constanta, locuinta inchiriata cu contract anaf. ... (vezi toată discuția)