avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ordonanta de plata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ordonanta de plata

Buna ziua,
Am primit o cerere de chemare in judecata pentru emiterea unei ordonante de plata de catre un creditor. Mentionez ca nu am primit somatia de plata, s-a intors dupa termenul de pastrare la creditor, pentru ca la sediul social nu locuieste nimeni.
Intrebarea mea este: daca firma acum plateste debitul, ce se intampla la termenul de judecata. mai trebuie sa depun ceva la judecatorie?
Cel mai recent răspuns: monica_d , utilizator 10:18, 8 Martie 2016
Buna ziua,
Da, va trebui sa depuneti dovada achitarii pentru ca dosarul sa ramana fara obiect.
Trebuie sa formulati intampinare si sa aratati ca ati facut plata, veti anexa o copie dupa ordinul de plata pe care veti scrie "conform cu originalul",semnati,solicitati respingerea cererii ca ramasa fara obiect.
Multumesc
Ma puteti ajuta cu un model de intampinare? Adica un model general am gasit, dar ce trebuie sa mai scriu in aceasta? Pe ce articole din lege imi motivez cererea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie ...ajutor!! dimitris dimitris Am primit acasa o citatie in calitate de debitor in proces cu asociatia de proprietari in calitate creditor pentru [b]Fond[/b] [b][u]-somatie de plata[/u][/b] ... (vezi toată discuția)
Raspuns la intampinare un_kopill un_kopill Buna ziua, Am primit de la judecatorie o cerere de chem are in judecata, cu obligation de a depune raspuns la intampinare pt o obligate de plata de 200 lei la ... (vezi toată discuția)
Intampinare dominick dominick va rog un model de intampinare pentru somatie de plata lipsita de obiect (inexistenta debitului care reiese si din extrasul de cont emis de creditoare) (vezi toată discuția)