avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit

buna ziua,as dori un credit de nevoi personale dar sotul figureaza ca rau platnic( a luat pe numele lui ceva materiale pentru altcineva ......acea persoana nu a platit la timp ratele si acum ne-au spus de la banca ,ca numai putem beneficia de credit timp de 4 ani.
Ar mai fi de plata 1000 lei ,daca s-ar achita aceasta suma oare putem beneficia de credit,sau trebuie sa treaca acesti 4 ani......
Cel mai recent răspuns: robidana , utilizator 19:35, 22 Februarie 2016
In principiu, daca achitati suma de plata, nu ar tebui sa mai fie probleme,oricum, discutati cu banca, nu este obligata sa va dea creditul chiar daca achitati suma de plata.
multumesc ,deci o sansa ar fi daca se achita toata datoria
Sigur, este așa cum spune dnul avocat. Dacă plătiți, puteți lua credit. A uitat să vă spună că doar peste 4 ani de la momentul achitării puteți lua credit.
nasol,deci nu exista nici o sansa sa putem beneficia de credit mai repede de 4 ani :(
Fratilor sa nu lauti credit pe dvs pentru altcineva nici macar ptr rude ca uitati ce se intampla
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Rate la banca mycuta_bubu mycuta_bubu mai am rate la banca pe 5 ani ,dar sunt trecuta la rau platnic pt 4 ani . daca as achita suma ce o mai am de achitat o sa mai pot scoate alta rata pana trec ... (vezi toată discuția)
Neplata unei rate - executare silita villly85 villly85 Parintii mei au luat un credit imobiliar acum 4 ani. In luna decembrie 2010, mama nu a platit rata, urmand ca in luna ianuarie si februarie 2011 sa le ... (vezi toată discuția)
Un nou credit ale2012 ale2012 buna ziua.in 2010 am luat pe rate un scuter din magazin,cum cu criza ca am ramas fara serviciu si eu si sotul nu am mai avut posibilitatea de plata,cei de unde ... (vezi toată discuția)