avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Diplome false
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Diplome false

O anumita persoana detine diplome false de bacalaureat, respectiv absolvire facultate.
As dori sa stiu care sunt demersurile legale pentru a afla asa zisa autenticitate a acestor documente si care sunt drepturile de a solicita aceste raspunsuri institutiilor abilitate ?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:23, 23 Februarie 2016
Faceti o cerere pe care o depuneti la Inspectoratul Scolar Judetean de unde apartinei sau in Bucuresti, impreuna cu xerocopiile de pe diplomele scolare (bacalaureat si facultate) daca le aveti, iar daca nu le aveti atunci alaturi de cerere depuneti o xerocopie de pe actul de identitate al celui care doriti sa fie verificat si solitati daca persoana respectiva a finalizat studiile si daca a ridicat actele de stutii bacalaureat si facultate.
adrian83miu, de unde le scoateti?!

adi72q, doar daca sunteti angajator puteti trimiteti solicitari unitatilor emitente.
Daca sunteti persoana fizica si sunteti absolut sigur ca acele diplome sunt false sesizati politia sau parchetul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facultatea mi-a pierdut diploma de bac AndreiVSL AndreiVSL Salut, M-am inscris acum ceva vreme la o facultate privata din Bucuresti pe care am abandonat-o, si avand nevoie de diploma de BAC sa ma inscriu la o alte ... (vezi toată discuția)
duplicat dupa duplicat "diploma de bacalaureat" ? adria70 adria70 Buna ziua!Mai pot obtine un duplicat dupa duplicat \"Diploma de Bacalaureat\" ?Secretara de la la facultate mi-a pierdut duplicatul dupa Diploma de ... (vezi toată discuția)
Functie fara studii medii mnd mnd Buna dimineata, Daca un angajat are liceul terminat, dar fara examenul de bacalaureat, acesta poate fi trecut in postul de responsabil arhivar? Multumesc! (vezi toată discuția)