avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechimea de pe vase de croaziera
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechimea de pe vase de croaziera

Buna ziua,
In perioada 2004-2006 am lucrat pe vase de croaziera si anoume la firma Princess Cruises. Doresc sa stiu si eu daca ma poate ajuta cineva cu o informatie- se poate trece vechimea in cartea de munca aici in tara?
va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:30, 28 Martie 2022
Intrebati la Casa de Pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime realizata in strainatate cu carte de munca lidia31 lidia31 Sotul meu a lucrat in strainatate cu carte de munca 10 ani . La revenirea in tara s-a angajat, prin concurs, in cadrul unui inspectorat, care apartine de ... (vezi toată discuția)
Plasare forta de munca rartermteo rartermteo cine stie ce firme de plasari de munca sunt fara sa fie tepari? sau de plasare internationala de munca ? (vezi toată discuția)
Munca in strainatate colega3 colega3 vreau sa plec la munca in strainatate. o firma din timis mi-[b]a propus un loc de munca in germania la un hotel. am primit un ,,act'' in limba germana, fisa ... (vezi toată discuția)