avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Intimidare cu tenta sexuala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Intimidare cu tenta sexuala

Buna ziua
Locuiesc impreuna cu sotia si cu fetita mea (13 ani) la domiciliul soacrei mele si in aceeasi curte mai locuieste si cumnata mea impreuna cu sotul si copilul acestora.In aceasta dimineata fetita mea s-a pregatit sa mearga la scoala si mergand la baie (nu este baie comuna,doar curtea) a observat pe cumnatul meu care isi facea nevoile in curte si facandu-se ca nu observa a mers mai departe dar cumnatul meu i-a atras atentia indreptand spre ea (aratandu-i)organul genital ,fapt pentru care fetita s-a speriat si m-a chemat pe mine iar cand am ajuns eu ,cumnatul meu isi facea nevoile in continuare in curte desi toaleta era la 2-3m de locul respectiv M-am intors in casa sa iau aparatul de foto saa am o dovada dar intre timp plecase.Fetita mea este speriata si am fost la Politia locala unde mi s-a sugerat ca daca fac plangere,asta inseamna si chemarea protectiei copilului ceea ce ar insemna un surplus de emotii pentru fetita.Mentionez ca cumnatul meu nu este la prima abatere si la....nu stiu cate reclamatii facute la politie pentru amenintari ,etc,etc Sotia a trimis la sediul politiei romane o instiintare la ce se intampla dar a primit raspunsul ca nu ea trebuie sa faca reclamatia ci titularul domiciliului ,adica soacra mea.care bineinteles nu vrea sa se inplice desii anul trecut a primit de la cumnatul meu o vaza in cap si sa facut (cred)dosar penal de urmarire dar ..nu se intampla nimic.Mentionez ca nici eu nu am domiciliul in buletin la adresa soacrei si nici cumnatul meu.Are sotia mea .Intrebarea mea este :Ce pot eu sau sotia sa facem pentru a lua cineva ceva masuri?fara sa implicam copilul care este si asa destul de stresat de cele ce se intampla.Cand am intrebat politistul de la sectie ca daca vin intr-o zi acasa si imi gasesc fetita violata sau mai stiu eu ce ,atunci ce sa fac?Mi sa spus ca Asta e...se mai intampla.....
Individul mai are la activ....o gramada de reclamatii de tot genul (de la amenintari pana la vatamare corporala) si tot nu isi baga mintile in cap.Am convingerea ca atunci cand nervi mei o sa cedeze ,aceste avertismente pe care le primeste de la politie vor conta in apararea mea
Da, veți fi de fata la audierea minorei.
E bine sa înțeleagă ca a greșit.
Dacă nu faceți nimic înseamnă că sunteți implicit de acord cu ceea ce face.

Important este și sa nu se mai repete.
Mergeti din nou la Sectia de Politie si solicitati sa stati de vorba cu ,,Politistul de Proximitate"care raspunde de zona DVS si acesta este in masura sa va ajute.Nu neglijati chiar daca va fi nevoie sa fie intrebata si fetita (in prezenta dvs),
Sigur gasiti ajutorul cuvenit.
Succes,
a.s
Credeti ca nu am fost? Acel politist ne-a sugerat ca o plangere atrage dupa sine mai multi factori care i-ar putea afecta psihicul copilei Mi-a dat de inteles ca este plangerea unei minore care nu are martori si dovezi pentru ca individul nu o sa recunoasca niciodata.Va multumesc pentru raspunsuri.Am sa incerc sa stau de vorba cu cei de la protectia copilului si am sa fac o plangere penala sa vedem ce se intampla.
Cu cat faceti mai mult caz dumneavoastra cu atat fetita se va intimida mai mult. Daca o luati ca pe un act normal ca face pipi si ce daca, nu ar fi zis nimic si ar fi mers mai departe. Nu e o rusine sau ceva ingrozitor sa vezi un om gol. Unii sunt de la natura nesimtiti si nimic nu ii va modifica. Doar nu credeti ca va fi amendat ca face pipi in curtea unde sta? Amenda de nesimtire nu am auzit.

Alte discuții în legătură

Sesizare,plangere sorincosma sorincosma Buna ziua In urma unor sesizari si plangeri facute la politie impotriva unei persoane care ameninta cu acte de violenta si cu agresiuni sexuale adresata ... (vezi toată discuția)
Hartuire? sirc sirc ce pot face impotriva cumnatului cand acesta este sub influenta alcoolului si ma ameninta?mentionez ca locuim in acelas apartament (eu cu sotul,el cu sotia si ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori mesmeea mesmeea Am divortat , in urma divortului fetita mi a fost incredintata mie, anul trecut am plecat din tara am lasat-o pe incredere la soacra cu care ma intelegeam ... (vezi toată discuția)