avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare teren extravilan + vanzare casa = mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare teren extravilan + vanzare casa = mostenire

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti ce acte imi sunt necesare de la OCPI BT,atat pentru vanzarea terenului extravilan cat si a casei,lasate mostenire de bunicii mei.Actele obtinute de la OCPI BTtrebuie legalizate/autentificate de notarul public?
Mentionez ca mai suntem inca 4 mostentori ce vor beneficia de pe aceasta mostenire.
Va multumesc de ajutor!
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 13:30, 23 Februarie 2016
Ati dezbatut sau nu mostenirea?
De la OCPI nu obtineti dvs nimic, notarul public va obtine extras de CF de autentificare.
Va multumesc pentru toate informatiile!
Ultima modificare: Marți, 23 Februarie 2016
criscrisan96, utilizator
Atunci vindeti. Mergeti la un notar cu actele de proprietate si va obtine el extras CF de autentificare. vanzare se face in forma autentica la notar, sub sanctiunea nulitatii absolute.
Vanzarea- cumpararea o faceti la notarul din localitatea unde se afla imobilul.
D c sa se faca la notarul de acolo??? Exista competenta teritoriala la vanzari sau autentificari? Nu am stiut! Aflam lucruri noi!!!!!

Stimate user, mergeti la orice notar din tara asta pentru a face vânzarea. Cei care nu pot veni la autentificare pot da procura altcuiva sa i reprezinte.
Ultima modificare: Marți, 23 Februarie 2016
ContSters338589, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare si cadastru - copii legalizate si utilizarea lor... ContSters227521 ContSters227521 Buna ziua, Am contractul de proprietate dar nu am intabularea si cadastrul (le-am pierdut)... #-o si nu stiu unde si cui sa ma adresez pentru a le obtine... ... (vezi toată discuția)
Valabilitate extras de carte funciara pentru autentificare Vranceanud Vranceanud Anul trecut pe 10 noiembrie am cumparat o garsoniera, dar extrasul de carte funciara cerut de notar purta data de 2 noiemvrie. Dupa cate stiu, valabilitatea ... (vezi toată discuția)
Procedura cumparare teren intravilan curti, constructii ... danmarian danmarian Doresc sa cumpar un teren intravilan curti constructii de 7ha si as dori sa stiu care este procedura cea mai sigura ( fara surprize pe viitor ) si cit dureaza ... (vezi toată discuția)