avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara din Italia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara din Italia

Buna ziua,numele meu este Nelu,
sunt in proces de divort si incredintarea minorului i se va face mamei.
trebuie facuta plata pensiei alimentare,dar intrebarea mea este ....daca am rezidenta in italia dar nu am servici .....se calculeaza,pe minimul de economie de aici din italia sau din romania .
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters379576 , utilizator 18:59, 23 Februarie 2016
Daca nu se pot dovedi veniturile dvoastra, va fi 25% din minimul din Ro.
Inca po intrebare.
daca in timp gadesc de lucru trebuie sa prezint salariul in romania??
ce acte sunt necesare??
multumesc
Dacă în perioada derulării procesului vă angajați(la alb), trimiteți o adeverință cu salariul net la judecătorie, și astfel veți plăti 25% din salariul net obținut în Italia.
De ex: din 1000 de euro salariu net veți plăti 250 de euro pentru copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curatela minor costanecaterina costanecaterina buna ziua....am o problema si as avea nevoie de putin ajutor...sunt mama unui baietel de 3 ani..despartita de tatal sau, dupa 7 ani de relatie,,nefiind ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara Christina Salca Christina Salca Buna ziua va scriu in legatura cu logodnicul meu. El are o fata din prima casatorie. La finalizarea divortului in 2011 sa stabilit pensia alimentara de 25% din ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie alimentara andra721 andra721 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti intr-o problema cu care ma confrunt. In aprilie 2012 s-a stabilit o pensie alimentara in cuantum de 1/4 din salariul minim ... (vezi toată discuția)