buna ziua....am o problema si as avea nevoie de putin ajutor...sunt mama unui baietel de 3 ani..despartita de tatal sau, dupa 7 ani de relatie,,nefiind casatoriti legal. am locuit in italia in tot acest timp,unde s a nascut si baietelul nostru,fiind trecut pe numele lui.. la intoarcerea in romania,octombrie 2013, dupa cateva luni ne am despartit,baiatul fiind crescut ,ingrijit de mine si parintii mei,deoarece el nu se poate ocupa de el din mai multe motive,nu de sanatate. am lucrat 2 luni dar din nefericire nu mi a fost bine la locul de munca,am renuntat,incercand sa mi caut alt loc de munca.din pacate nu a reiesit nimic din depunerea multor cv uri mai peste tot si am decis cu inima stransa ,,sa merg la munca in afara,printr o agentie ce recruteaza persoane specializate in ingrijirea batranilor. problema mea este ca tatal baiatului ma ameninta ca mi va lua baiatul daca plec desi nu l a vazut de mai mult de 2 luni,,chiar daca locuim la 15 minute distanta de mers pe jos, nu contribuie cu nimic la cresterea lui. eu m am informat si mi s a spus de la primaria de loc ,de catre asistenta sociala sa fac CURATELA minor, asadar sa ramana in grija parintilor mei..eu va intreb..el poate sa le ia copilul in lipsa mea daca fac aceasta curatela?..nu ma deranjeaza ca il ia pe timpul zilei ceva ore,,problema este ca el il tine in baruri,il lasa prietenilor sai cat sta in bar..practic baiatul meu este neglijat si nu ferit de rele obiceiuri...plus ca ar vrea sa l tina permanent, m a amenintat ca ma va denunta pentru abandon. momentan nu am bani pentru a deschide proces..acesta fiind unul din motivele pentru care vreau sa plec in strainatate. trebuie sa mentionez ca lucrez doar o luna in afara..deoarece se face prin rotatie fiind mai multe fete pe acelasi loc de munca..deci .o luna acasa..o luna la munca. ce probleme poate sa mi faca mie si parintilor mei in absenta mea? imi este teama pentru baiat..pentru ca va prinde obiceiuri proaste.
Cel mai recent răspuns:
Martonze , utilizator
19:22, 17 Iunie 2014