avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... amenda pentru trecere prin loc nepermis .. pieton
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

amenda pentru trecere prin loc nepermis .. pieton

care este interpretarea posibilitatii trecerii pe la colt de strada in intelesul art.72 din OUG 195/2012 . Imi cer scuze dar am scris mai multe ca sa exemplific ce doresc si am pierdut tot ce am scris ... acum vad ca nu am facut nici incadrarea bine... am obosit
Ultima modificare: Marți, 23 Februarie 2016
corab00, utilizator

Alte discuții în legătură

Interpretare art 72 din oug 195/2002 corab00 corab00 In ce conditii se poate trece pe la colt de strada in intelesul art 72 din OUG 195/2002. Cum treci un drum public , asigurindu-te , trecere perpendiculara , ... (vezi toată discuția)
Bună!în 2021 fratele meu a fost accidentat de un autoturism ... Anuta Marza Anuta Marza Bună!în 2021 fratele meu a fost accidentat de un autoturism în timp ce traversa drumul de pe o parte pe cealaltă este normal sa ii revină lui toată vina ... (vezi toată discuția)
Amenda trecere pe zebra la culoarea rosie fulminator fulminator Buna ziua, In dimineata asta am trecut ca pieton pe o trecere de pietoni cand culoarea semaforului pietonal era rosie. Masina politiei astepta dupa colt, si ... (vezi toată discuția)