avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfacere'' disciplinara'' CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfacere'' disciplinara'' CIM

Motivatie desfacere cim: falsificarea de catre angajat a unui act generator de drepturi necuvenite.(foaia de parcurs)#-o

Eu, sofer fiind planificat pe grafic liber am lucrat in locul colegului meu care era planificat de serviciu. Tot eu am intocmit si foile de parcurs.

Acum:colegul este trecut nemotivat in acele zile si i se cere salariul inapoi,iar eu dat afara.X-( Motivindu-se ca foaia de parcurs are regim special. )
Acum intrebarea este....cum poate fi "interpretat'' in instanta cele relatate mai sus???#-o
Cu multumiri....
Cel mai recent răspuns: Petru52 , utilizator 07:21, 25 Februarie 2016
Cine a falsificat acel documnet si cum s-a decis acest lucru ?
@freeelis cu multumiri ptr mesaj...."falsificat" este un termen folosit de angajator...eu,ca sofer am completat foaia de parcurs,pe numele lui.Se poate numi fals? Cu stima,:sorry:
In opinia mea, nu se poate numi "fals" in adevaratul sens al cuvantului.
Buna dimineata...da, asta am considerat ca, nu este fals in documente ( foi de parcurs) ci este " o gaselnita" =D> pentru a face restructurare de personal. Stiu faptul ca doar instanta poate indrepta aceasta situatie. Mi-ar fi de mare ajutor exemple cu situatii asemanatoare dim jurisprudenta romaneasca.
Cu stima
Ultima modificare: Joi, 25 Februarie 2016
Petru52, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

semnarea foilor de parcurs ContSters259278 ContSters259278 Buna ziua ,lucrez intr-o institutie publica unde foile de parcurs transport persoane am inteles ca sint obligatorii. Sint incadrat ca si Consilier,ne avand ... (vezi toată discuția)
Confirmare foi de parcurs in institutiile publice ContSters259278 ContSters259278 Buna ziua ,lucrez intr-o institutie publica unde foile de parcurs transport persoane am inteles ca sint obligatorii. Sint incadrat ca si Consilier,ne avand ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract de munca pentru nemotivate pedacipro pedacipro sunt primar nou intr-o comuna si as vrea sa ma ajutati intr-o problema. pe microbuzul scolii este angajat fratele fostului primar. pe data de 25 iunie am fost ... (vezi toată discuția)