avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe cladire, sediu PFA
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe cladire, sediu PFA

Buna ziua,

In cazul unui PFA/norma de venit care are sediul social intr-o casa la curte al carui proprietar a decedat anul trecut, cine trebuie sa depuna acea declaratie la ANAF pentru impozitul/cladire si cu ce documente doveditoare? Mostenitorul ? Testament si dovada inrudirii?

Va multumesc,
Cristina

Alte discuții în legătură

Declaratia unica - pfa sediul social vs. sediul fiscal radu.fugaciu radu.fugaciu Buna, Am un PFA cu cod CAEN 6202 cu sediul social in Medias jud. Sibiu (acolo am infiiintat PFA-ul in 2011). Intre timp domiciliul meu de PF s-a schimbat in ... (vezi toată discuția)
Acte necesare dosar anaf paultrefu paultrefu Am primit acum câteva zile actele de la registrul comerțului pentru o intreprindere individuală(frizerie micuță la țară). Acum am fost la anaf să văd ... (vezi toată discuția)
Declaratie sediu social pfa 2017 staycu staycu Buna ziua, Am un PFA (activitati design), cu sediul social intr-o camera (din doua), la o casa. Am incheiat contract de comodat cu proprietarul, care este ... (vezi toată discuția)