avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Declaratie sediu social PFA 2017
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Declaratie sediu social PFA 2017

Buna ziua,
Am un PFA (activitati design), cu sediul social intr-o camera (din doua), la o casa. Am incheiat contract de comodat cu proprietarul, care este mama mea. Pfa-ul este din 2015 activ, dar nu imi desfasor activitatea la sediul social si nu am nici punct de lucru, lucrez online.

Am citit pe site ca trebuie sa depun o declaratie in legatura cu sediul social.

"Pe scurt, indiferent dacă există sau nu activitate, trebuie să depuneţi declaraţia pentru clădirea unde este înregistrat un sediu social ori un punct de lucru!"

Care anume? Unde o pot gasi si unde trebuie sa o depun? Pana la 31 mai am citit?

Va multumesc frumos. O zi buna va doresc.


Cel mai recent răspuns: staycu , utilizator 15:30, 3 Aprilie 2017
Termenul de depunere a declaratiei - Model 2016 ITL 001 clădiri rezidentiale-nerez-mixt PF pentru anul 2017 este 31.03.2016 din cate stiu eu ( pana la primul termen de plata) , 31.mai am fost pentru anul trecut .
BUna ziua,
Am fost intre timp si am platit taxa respectiva. O zi buna va doresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratia model 2016-itl-001 ContSters81656 ContSters81656 Buna ziua, Sunt PFA si sediul social se afla la domiciliul meu.Mentionez ca nu se desfasoara nicio activitate economica la sediu, iar in actul constator ... (vezi toată discuția)
Sunt liber profesionist. trebuie sa depun formularul itl-001? Hotice Hotice Buna ziua, Sunt inregistrat la ANAF ca si liber profesionist (am obtinut de la ei certificatul de inregistrare fiscala). Mentionez ca nu sunt inregistrat si ... (vezi toată discuția)
Impozit pe apartament alexflorin40 alexflorin40 Imi desfasor acttivitatea ca agent de asigurare persoana fizica individuala, nu PFA. Conform noului Cod Fiscal, am obligatia sa ma inregistrez fiscal, ... (vezi toată discuția)