avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general penalitati
Discuție deschisă în Contabilitate în general

penalitati

Am facut cerere de anulare a penalitatilor pe care le am de platit la ANAF intrucat am platit datoria si am primit o decizie de amanare a acestora.Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac in continuare pentru a mi se anula conform OUG.44/2015. In acea decizie nu scrie ce trebuie sa fac.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 10:33, 27 Februarie 2016
Trebuie sa mergeti la Administratia fiscala cu acea decizie de amanare. In baza acesteia veti primii o nota de plata,pentru diferenta intre suma totala datorata si cea trecuta pe decizie(cea amanata la plata).Dupa plata sumei respective,depuneti CERERE DE ANULARE A ACCESORIILOR(anexa 2 la OMFP nr.3831/2015).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati restante la bugetul statului risteafl risteafl Buna ziua, Firma este inactiva (exista decizie ANAF ,iar la Registrul Comertului ,suspendata de mai mult de 3 ani),cu datorii la bugetul statului,nu foarte ... (vezi toată discuția)
Esalonare la plata a obligatiiol fiscale tovarnischi tovarnischi Am solicitat eslonarea la plata a datoriilor firmei si s-a aprobat. Am platit integral datoria principala , ramanand doar accesoriile. In momentul acesta ... (vezi toată discuția)
Oug 44/2015 buget local chivuflaviana chivuflaviana Buna ziua, am dorit sa beneficiem de facilitatile fiscale acordate in baza OUG 44/2015,astfel in Dec 2015 am facut o cerere catre Primaria Barcanesti Prahova, ... (vezi toată discuția)