Am facut cerere de anulare a penalitatilor pe care le am de platit la ANAF intrucat am platit datoria si am primit o decizie de amanare a acestora.Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac in continuare pentru a mi se anula conform OUG.44/2015. In acea decizie nu scrie ce trebuie sa fac.
Multumesc.
Trebuie sa mergeti la Administratia fiscala cu acea decizie de amanare. In baza acesteia veti primii o nota de plata,pentru diferenta intre suma totala datorata si cea trecuta pe decizie(cea amanata la plata).Dupa plata sumei respective,depuneti CERERE DE ANULARE A ACCESORIILOR(anexa 2 la OMFP nr.3831/2015).
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-urilor acestora.