avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societate inactiva
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societate inactiva

Buna ziua,

Am o societate cu datorii la anaf in valoare de 2500 ron.Mentionez ca nu am putut achita aceasta datorie , nemaiavand activitate , nu s-au mai depus declaratiile din luna septembrie anul trecut.Am primit o hartie de la anaf in care se preciseaza ca va urma ca societatea sa fie declarata inactiva. Ce repercursiuni poate avea acest lucru atat asupra societatii cat si a administratorului care este si asociat unic.
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 15:32, 26 Februarie 2016
Firma inactiva nu mai poate desfasura niciun fel de activitate.
Este posibil sa apara in cazierul fiscal al administratorului/asociatului unic acest lucru si sa nu mai poata deschida o societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl, firmele la care mai e asociat sunt inactive Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Un domn are 2 societati comerciale declarate inactive la Finante (in ambele e asociat - nu stiu daca unic in una din ele sau in ambele cu cineva). ... (vezi toată discuția)
Expirare mandat administrator ContSters22096 ContSters22096 in cazul in care mandatul administratorului a expirat, societatea este suspendata si nu se mai depun situatiile financiare (bilant) care sunt riscurile pt ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am rugamintea sa ma ajutati. am fost administrator ... Ana.stefanescu78@gmail.com Ana.stefanescu78@gmail.com Buna seara. Am rugamintea sa ma ajutati. Am fost administrator intr-un SRL care din 2012 nu a mai depus declaratii si care nu a mai avut activitate. In 2015 ... (vezi toată discuția)